Kontaktiraj nas

Za

DODATNE INFORMACIJE

Za preuzimanje

NAŠEG MATERIJALA

Za upit za

DOSTAVU PONUDE

Zubotehnički Laboratorij

Naši zubotehnički laboratorij su avangardni i opremljeni su najsuvremenijim tehnološkim uređajima, a koriste se inovativni materijali (metal keramika, e.max, BIO HPP i CAD-CAM).

CAD-CAM
Jedna od najnovijih tehnoloških novina je CAD-CAM: kamera registrira otisak, softver „crta“ pacijentu prilagođenu protezu koju potom izrađuje sam uređaj. Radi se o brzoj i preciznoj metodi koja je posebno korisna za izradu složenih i preciznih proteza kao što su cirkularni mostovi ili solo krune.

Uključuje izradu skoro svih materijala, od voska i plastike koji služe za ulaganje i izlijevanje, do crom-cobalt (metal) blokova, pa sve do bezmetalne keramike i cirkona.

CAD-CAM nam omogućava dovođenje radova do visoko estetskih i precizno oblikovano anatomskih kruna tj. zuba. Materijali koji se koriste u CAD-CAM-u nisu toplinski opterećeni što nam omogućava kvalitetan sastav legure i materijala koje stavljamo u usta, odnosno koristi se hladna obrada materijala.

CAD-CAM u našoj klinici ulijeva povjerenje prema izradi protetskih radova i sigurnost dugotrajnosti materijala.

INTRAORALNI SKENER
Naše ordinacije opremljene su izvanrednim intraoralnim skenerom TRIOS 3Shape kako bi se poboljšalo iskustvo pacijenta. Smanjuje vrijeme trajanja određenih tertmana i nudi nove mogućnosti liječenja. Tehnologija koja omogućuje da se zubni otisci “virtualno” uzmu, provjerava se stanje svakog pojedinog zuba u najvećim detaljima (dijagnosticiraju se karijesi, sprječava liječenja), bez potrebe intervencije zastarjelih metoda. Osim što omogućuje veću udobnost za pacijenta, dozvoljava lakšu obradu uz maksimalnu preciznost, te preciznost i točnost procesa komunikacije između liječnika i zubotehničkog laboratorija.